Casus 4

VEEL ONBEGREPEN ‘VAGE’ KLACHTEN

Een vrouw, geboren in 1955, heeft last van vermoeidheid. Verder heeft ze pijn in de heupen, het bekken en de benen. Ook zijn er verspringende pijnen die in het hele lichaam voor kunnen komen. Tenslotte heeft ze last van stijve vingers met tintelingen. Ze is regelmatig duizelig. De klachten bestaan ruim een jaar, maar zijn de laatste maanden verergerd. Ze heeft een baarmoederoperatie gehad in 2010. Er is contact geweest met de assistente van de huisarts, maar ze heeft de huisarts niet geconsulteerd. Reden: ze heeft geen zin om “chemische” middelen te gaan slikken.
Wij vonden met behulp van biofysische diagnostiek een belasting met de middelen die ze kreeg in verband met haar operatie (pijnstillers, narcose, een slaapmiddel en een antibioticum). Ook vonden we resten van de ziekte van Lyme.
Wij hebben de belastingen “uitgeleid’ met bioresonantie en isotherapie (3 behandelingen). Het gaat nu heel goed met haar: alle klachten zijn verdwenen.

Commentaar: patiënte heeft aangevoeld dat ze op zoek moest gaan naar de oorzaak van haar klachten en kwam zo bij ons terecht