Casus 9

DE AANHOUDER WINT

Een jongetje, nu bijna drie jaar oud, komt op 1-jarige leeftijd naar praktijk Slunterzicht. We noemen hem naar even Sietse.
De reden van zijn bezoek is dat hij heel vaak ziek is. Hij heeft inmiddels heel wat antibiotica-kuren gehad vanwege o.a. zijn oorontstekingen. Ook buisjes en het verwijderen van de neusamandelen bracht geen verbetering. Sietze slaapt nog niet door. We hebben er veel energie in moeten stoppen om Sietse weer op het goede spoor te krijgen: hij is 16 keer behandeld in 19 maanden tijd. Eind november 2012 zagen we Sietse nog een keer terug. De ouders zijn heel tevreden: hij is nog zelden ziek en de oren zijn droog.

Commentaar: Een aantal kinderen is met enkele behandelingen al goed geholpen, maar er zijn ook kinderen die meer aandacht vragen. Het is nu eenmaal zo dat een kind op deze leeftijd met een verzwakte weerstand vaak ontstekingen heeft. Het best is dan om met bioresonantie een kind door zulke periodes heen te loodsen. Gelukkig hebben de ouders van Sietse dat goed begrepen en heeft hij geen antibioticakuur meer gehad. De aanhouder wint.